Partners

Om onze dienstverlening op hoog niveau te kunnen aanbieden, werken we samen met diverse partners.

logopeelenpartners

In Peelen & Partners heeft Tolzo een ideale sparringpartner op het gebied van fiscale vraagstukken. Peelen & Partners geeft ons dé antwoorden op (onze) fiscale vraagstukken. Met een gerust hart laten we niet alleen administratie en aangiften over aan hun deskundigheid, maar maken we ook veelvuldig gebruik van hun kennis en kunde op organisatorisch vlak en financieel management. Een zeer betrouwbare partner dus, die we ook te allen tijde zullen aanbevelen aan onze klanten!

 

logo_Pharosfin

Pharosfin is partner op het gebied van accountancy en ondersteunt vanuit die hoedanigheid de Tolzo-medewerkers zodat zij hun werk op hoog niveau kunnen leveren. Oprichter en eigenaar van Pharosfin Marco Steenwinkel (1969) is registeraccountant (RA en lid van het NBA) en werkte onder andere voor Deloitte en CMG. Hij was tien jaar lang als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool, waar hij zich vooral richtte op de financiële administratie en bedrijfseconomie. Naast cijfers is Marco ook goed thuis in diverse computertoepassingen zoals bijvoorbeeld administratieve pakketten (o.a. Accountview van Visma, Multivers van Unit4, Boekhouden Totaal van Osirius, Exact en King), maar ook Microsoft Excel, databasetoepassingen en ERP (o.a. Trimergo). Marco’s Marco’s bekendste publicatie is Boekhouden voor Dummies.

 

SpeakUp-100h-rgb

Speakup is telecomleverancier van Tolzo. SpeakUp levert al 10 jaar diensten die passen in de actuele wereld. Of het nu op kantoor, thuis of onderweg is, het dienstenpakket van SpeakUp en haar partners heeft de oplossing voor ieder telefonievraagstuk. Natuurlijk steeds gebaseerd op SpeakUp’s kernwaarden: Helder, Flexibel en Betrouwbaar.