Telefonische verkoop

Telefonische verkoop

Vindt u telefonische acquisitie lastig? Ziet u er als een berg tegenop? Of heeft u geen tijd om het structureel te doen?  Of zijn uw eigen mensen simpelweg te kostbaar om dit werk te doen? Dan kan Tolzo uitkomst bieden. Wij hebben de know-how om proactief en uit úw naam telefonisch ‘proefaccount-klanten’, prospects, slapende en actieve klanten te benaderen.

Telefonische verkoop is een vak apart. Een hoge bruto conversie halen kan iedereen. Maar dat levert niets op. U bent gebaat bij een partner die de markt met zorg en toewijding benadert. Mensen die prospects kunnen bewegen tot een echte, welgemeende “ja”. Een partner die zich samen met u wil committeren aan het eindresultaat. Tolzo is die partner. Voor verschillende van onze klanten nemen wij het gehele sales traject uit handen. Wij leggen u graag uit wat er komt kijken bij een succesvolle telesales campagne.

Het verschil tussen bruto en netto conversie is kostbaar. Laat u niets wijsmaken: voor u is alleen de netto conversie van belang. Een hoge netto conversie en een laag afvalpercentage, dat is dan ook waar wij voor gaan. Door nauwgezet te werk te gaan. Door echt contact te maken met de prospect. En door de klant vertrouwen in te boezemen. Want mensen kopen niet bij een bedrijf, maar bij een mens.

De propositie

Wat vertellen wij uw prospects? Hoe vertellen wij het? En waarom zouden zij zich daardoor laten overtuigen? Natuurlijk is uw product of dienst onmisbaar, hagelnieuw en revolutionair, maar tot nu toe ging het bij de meeste van uw doelgroep ook goed zonder. Het is dus zaak een sterke propositie op te stellen. Een die aansluit bij de beleving en behoeftes van de prospect. Tolzo werkt elke dag met proposities. Wij weten dus wat werkt, en die ervaring delen we graag met u. Geen propositie is perfect, echter een  goede voorbereiding voorkomt veel problemen onderweg.

Commitment

Samen maken wij een script rondom een goede propositie. Onze specialisten staan te popelen. Dat kan maar één ding betekenen: gouden bergen! Of niet? De praktijk is altijd weerbarstig. Het zal moeten blijken of het werkt. Echter wij geloven in onze mensen, kennis en ervaring. Daarom gaan wij graag een commitment met u aan. Bijvoorbeeld in de vorm van verlaagde uurprijs en een commissie voor elke geslaagde verkoop. Want uw succes is ons succes.

De voordelen van Tolzo

  • Wij kennen een professionele aanpak in zowel B2C als B2B Telefonische verkoop
  • Wij hanteren korte communicatielijnen en zijn uiterst gedreven om de deal te sluiten
  • Onze mensen hebben de kennis in vele branches en kunnen u gegarandeerd van dienst zijn bij het telesalestraject
  • Wij verkopen indien mogelijk, meerdere producten bij een klant en wij zorgen daarnaast voor upsell bij uw bestaande klant
  • Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit.
  • Wij kruipen ‘’in de huid’’ van onze  opdrachtgevers, om voor hen met onderscheidende argumenten het verkoopvolume te verhogen.
  • Wij zijn gemiddeld 30-50% lager in prijs dan de meeste van onze collega’s

 

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking en inventarisatie van uw wensen en behoeften: 073-2020221.